Child pages
  • Ruud's Homepage
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

RUUD

Toen ik 11 maanden jong was ben ik door stuipen bewusteloos geraakt. Hierdoor heb ik een hersenbeschadiging opgelopen en heb nu ook last van epilepsie.

Op mijn 6e ben ik naar de Bernardus-school voor ZMLK gegaan. Hier ging ik met plezier naar toe en nu nog bezoek ik trouw de disco avonden die door die school worden georganiseerd.

Het lezen, schrijven en rekenen is voor mij moeilijk waardoor ik eigenlijk niet met geld om kan gaan.

In de tijd dat ik 18 was, kende men nog geen andere vormen van beheer dan onder Curatele stelling. Tegenwoordig bestaan er meerdere vormen waaronder Bewindvoerder.

Op mijn 18e ben ik gaan werken op de inpakafdeling van een haarcosmetica fabriek Indola te Voorburg. Toen de fabriek sloot ben ik gaan werken bij de Haeghe Groep Sociale Werkvoorziening.  Hier pak ik plantjes in en maak ik stukjes voor b.v. Pasen en Kerstmis.

Sinds mijn 12e ga ik zelfstandig met het openbaar vervoer binnen Den Haag.  Wanneer ik een rit met iemand maak dan vergeet ik de route niet meer.

Mijn hobby's zijn zingen met een kerkkoor en tennis. Daarvoor het ik veel gezwommen en deed ik aan Badminton.

Door familie en vrienden wordt ik een "Kalender" genoemd. Dit komt omdat ik alle verjaardagen en dagen van gebeurtenissen onthoud.

  • No labels