Confluence 5.9.7 geïnstalleerd

Zojuist is de website van Stichting Gewoon geupgraded naar de laatste versie; 5.9.7.

Jaarcijfers Stichting

De jaarcijfers van Stichting GeWoon over 2015 zijn vanaf heden in te zien op http://www.stichtinggewoon.nl/display/GeWOON/ANBI

Met vriendelijke groet,

Iwan van Rienen

Penningmeester Stichting GeWoon

Confluence 5.9.5 geïnstalleerd

Zojuist is het CMS (Content Management System) van Stichting Gewoon geupgraded naar de laatste versie; 5.9.5.

Confluence 5.9.4 geïnstalleerd

Zojuist is het CMS (Content Management System) van Stichting Gewoon geupgraded naar de laatste versie; 5.9.4. Happy Editing!

Het CMS (Content Management System) van Stichting GeWOON is zojuist bijgewerkt naar de laatste versie van Atlassian Confluence, versie 5.8.10.

Het CMS (Content Management System) van Stichting GeWOON is zojuist bijgewerkt naar de laatste versie van Atlassian Confluence, versie 5.8.5.

Het CMS (Content Management System) van Stichting GeWOON is zojuist bijgewerkt naar de laatste versie van Atlassian Confluence, versie 5.8.4.